Nieuws

Winnaars Kinder Media Awards 2016 bekend

  In het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum zijn vanmiddag de Kinder Media Awards 2016 bekendgemaakt en uitgereikt. Romeo en Julia van Follow a Muse (i.s.m. Studio Parkers en Het Koninklijk Concertgebouw) won de Kameleon. De Gekko ging..

  Lees meer

  Nominaties Media Ukkie Award bekend

   De Kinder Media Awards zijn dé prijzen voor de beste digitale inhoud voor kinderen. De awards worden jaarlijks uitgereikt aan de makers van de beste apps, websites​ en (spin-offs van) digitale boeken​​ voor kinderen. De nominaties voor de Media Ukkie..

   Lees meer

   De toekomst van kinder media

    Wat is nu goede digitale content voor kinderen? Wat zal er in de toekomst gemaakt worden voor kinderen? En hoe speelt u daar als maker op in? Tijdens de Kinder Media Awards op donderdagmiddag 7 april bij het Nederlands Instituut..

    Lees meer

    Speciale editie: Gouden @penstaart XL

     De Gouden @penstaart (voor beste digitale content gemaakt door kinderen en beste digitale content gemaakt voor kinderen) wordt eens in de twee jaar uitgereikt. In 2017 vindt de volgende uitreiking plaats. Toch reiken we wel een speciale Gouden @penstaart uit,..

     Lees meer

     Foto’s, video’s en blogs van uitreiking

      Op 2 april werd bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de Gouden @penstaarten, Media Ukkie Award, Kameleon en Gekko. Wij kijken met veel plezier terug op de conferentie en uitreiking! Dit zijn de winnaars van de Kinder Media Awards 2015:..

      Lees meer

      Winnaars Kinder Media Awards 2015 bekend

       Hilversum, 2 april 2015 De winnaars van de Kinder Media Awards 2015 zijn zojuist bekendgemaakt in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum. De Kinder Media Awards zijn dé vijf awards voor de beste digitale toepassingen voor kinderen...

       Lees meer