De uitreiking

De Gouden @penstaart is onderdeel van de Kinder Media Awards. Deze awards worden op 7 april 2016 op feestelijke wijze uitgereikt. Zo ook de speciale editie van de Gouden @penstaart, de Gouden @penstaart XL.

Kinder Media Awards

De Kinder Media Awards zijn dé prijzen voor de beste digitale toepassingen voor kinderen. De awards worden jaarlijks uitgereikt aan de makers van de beste apps, websites, digitale boeken en andere online content voor kinderen. De uitreiking van de Kinder Media Awards vindt plaats op donderdag 7 april 2016 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Bijwonen kan alleen op uitnodiging.

De Kinder Media Awards zijn een initiatief van Mediawijzer.net, ECP | Platform voor de Informatiesamenleving, mijnkindonline.nl en CPNB. De organisatie wil door middel van de prijzen de kwaliteit van het aanbod voor kinderen via internet bevorderen. Daarnaast wil de organisatie ouders en andere opvoeders een handreiking geven bij het maken van keuzes voor geschikte websites, apps en andere online content voor hun kinderen.

Gouden @penstaart XL

voor een persoon of organisatie die zich bijzonder heeft ingespannen voor betere digitale inhoud voor kinderen
Kijk voor meer informatie op www.kindermediaawards.nl