Contact

Heeft u vragen over de Gouden @penstaart, dan kunt u contact opnemen met:

 

Sophie Veraart
Veiliginternetten.nl / ECP
sophie.veraart [at] ecp.nl
070-4190309

Remco Pijpers
Mijn Kind Online / stichting Kennisnet
redactie [at] mijnkindonline.nl

De Gouden @penstaart-verkiezing wordt georganiseerd door Mijn Kind Online / Stichting Kennisnet en Veiliginternetten.nl / ECP, met ondersteuning van de Waag Society en de Europese Unie.

Mijn Kind Online is een kennis- en adviescentrum jeugd en media en heeft als doel meer inzicht te verschaffen in de mogelijkheden van nieuwe media, alsook het bevorderen van het verantwoord gebruik daarvan. Mijn Kind Online is sinds begin 2014 onderdeel van stichting Kennisnet.

Veiliginternetten.nl  is een gezamenlijk initiatief van het  ministerie van Economische Zaken, hete ministerie van Veiligheid en Justitie / Nationaal Cybersecurity Centrum, ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en het bedrijfsleven. Overheid, bedrijven en maatschappelijke instellingen werken samen aan hete stimuleren van het veilig en verantwoord gebruik van digitale middelen, zoals internet. Dit doen zij door activiteiten te ondersteunen en te initiëren waaronder onderzoeken, publicaties en campagnes. Veilig internetten is ook de website waar mensen tips, trics en praktische stap voor stap uitleg kunnen vinden over wat zij kunnen doen en laten om veilig te internetten. Burgers en bedrijven moeten met vertrouwen gebruik kunnen maken van de digitale snelweg. Juist een kanaal als veiliginternetten.nl biedt informatie aan burgers en MKB om hen te helpen veilig online te zijn. Het programma wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Europese Commissie en diverse bedrijven  waaronder UPC, KPN, Vodafone, T-Mobile, SIDN, Ziggo, de Betaalvereniging Nederland en CA-ICT.

Hoofdredactie: Remco Pijpers (namens Mijn Kind Online / stichting Kennisnet), Sophie Veraart (namens Veiliginternetten.nl / ECP)

Illustratie Gouden Apenstaart: de Ruimte ontwerpers (Lennard Houkes)

Ontwerp en technische realisatie website: TOEK